Heeft u nog vragen?

Bekijk het meest gestelde vragen overzicht, wellicht zit uw vraag er tussen

Veel gestelde vragen

Contact gegevens

254 Walt Whitman Road Brooklyn, NY 11219
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00
Overzicht

Het leveren van het sieraad is afhankelijk van uw wensen. Voor ontwerp, bestelling van materiaal en uitvoering van het sieraad is minstens 2 weken nodig. In de december maand kan dit meer zijn.

Jazeker, er bestaan 2 opties: het goud hergebruiken, bijvoorbeeld als het een emotionele waarde heeft. Dan is het mogelijk om een oude gravure of vorm te behouden in de nieuwe trouwringen. De 2e optie is om met het goud te betalen. (het wordt dan niet gebruikt in de trouwringen)

In een gouden trouwring staat vaak een stempel van 14- of 18 karaats goud. Dit houdt in uit hoeveel procent fijn goud de trouwring is vervaardigd. 14 karaats staat voor 58,5% en 18 karaats staat voor 75%. De meest gebruikte goudlegering in Nederland is 14 karaats. Voor meer info klik hier.

Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen gezamenlijk met jullie tot een ontwerp komen waarin niemand concessies hoeft te doen en jullie beide helemaal tevreden mee zijn.

Ja, wij wensen een kleine aanbetaling om te starten met de vervaardiging van de trouwringen. Dit kan middels een contante betaling, pinnen of overboeking. Bij aflevering zal dan het resterende bedrag betaald worden.

Handige links

Samenwerking

Heeft u een mooi voorstel voor een samenwerking met ons?

Veel gestelde vragen

De meeste vragen kunnen hier worden beantwoord.

Locatie

Wees welkom voor een vrijblijvend bezoek in het atelier.

Winkelwagen